Dennis Johannesson´s Mobilkranar Aktiebolag

Mätarvägen 12
196 37 Kungsängen

Ring oss

08-760 50 50

Om oss

Dennis Johannessons Mobilkranar AB

Vår historia

Dennis Johannessons Mobilkranar etablerades på marknaden redan 1977. År 1995 ombildades företaget till aktiebolaget Dennis Johannessons Mobilkranar AB. 2005 byggdes en egen serviceanläggning i Bålsta strax utanför Stockholm, Och även samma år startades ett eget åkeri som kom till att växa och bli ännu större. Med en inriktning på kranbilar i alla dess olika storlekar.

Dennis mobilkranar är ett starkt familjeföretag, Våra medarbetare har ett personligt engagemang i varje kunds behov. Stora delar av personalen har varit med under hela företagets utveckling, och därför har vi äran att erbjuda kunnig och serviceinriktad personal.

Genom åren har rörelsen expanderat långsamt men stabilt, efter många år av investeringar så har vi nu en utav dem modernaste maskinsparkerna på marknaden.

Dennis Johannesson´s Mobilkranar Aktiebolag

Vi utvecklar hela tiden vår kvalitetssäkring och arbetar för en bättre miljö både internt och externt. Exempelvis strävar vi efter att minska på bränsleanvändningen på maskinerna och optimera transporter. Våra maskiner har miljövänlig hydraulolja och vi har investerat i en självresande tornkran som kan köras på ström.

Genom dessa åtaganden står vi bakom delar av FN:s Agenda 2030 för ett hållbart samhälle. Företaget är certifierat enligt ISO 9001 och 14001.

Med vänlig hälsning Projektledare Jens Sandberg

Dennis Johannesson´s Mobilkranar Aktiebolag