Dennis Johannessons Mobilkranar etablerades på marknaden redan 1977. År 1995 ombildades företaget till aktiebolaget Dennis Johannessons Mobilkranar AB. 2005 byggdes en egen serviceanläggning i Bålsta strax utanför Stockholm, Och även samma år startades ett eget åkeri som kom till att växa och bli ännu större. Med en inriktning på kranbilar i alla dess olika storlekar.

Dennis mobilkranar är ett starkt familjeföretag, Våra medarbetare har ett personligt engagemang i varje kunds behov. Stora delar av personalen har varit med under hela företagets utveckling, och därför har vi äran att erbjuda kunnig och serviceinriktad personal.

Genom åren har rörelsen expanderat långsamt men stabilt, efter många år av investeringar så har vi nu en utav dem modernaste maskinsparkerna på marknaden.

Vår strävan är att alltid utvecklas för att producera och marknadsföra konkurrentkraftiga, högkvalitativa tjänster för bygg och anläggning men självklart även för enskilda behov. Våra kundrelationer bygger på ett långsiktigt engagemang där branschkunskap, erfarenhet och personlig service värderas högt.

Lyhördhet är ett honnörsord och grund för långa och starka relationer med både stora och små företag.

Vi utvecklar hela tiden vår kvalitetssäkring och arbetar för en bättre miljö både internt och externt. Alla fordon i våran vagnspark har låg miljöpåverkan och rigorös säkerhet, med så väl Euro6 motorer och självklart kvalitetstestad utrustning.

Dennis Johannesson´s Mobilkranar AB innehar högsta kreditvärdighet AAA . Samt är medlemmar i både Maskin Entreprenörerna & Mobilkransföreningen.

Med vänlig hälsning VD Robin Johannesson

Robin Johannesson

The page has some warnings